Friday, April 29, 2011

3B - Bella Budak Baik ♥




Assalamualaikum kum ape kumbet bat ape batman man ape mentos tos ape tolak lak ape laksa sa ape sepakk pak ape pakcik cik ape cicak cak ape cawan wan ape one two three go! start start. dah cukupp tak payah nak meroyan :p

Jumaat. hari yg penuh kemuliaan & keberkatan. pagi yg penuh ketenangan.
dgn cuaca yg sejuk, fuhhh tenangggggg. menjalankan tugas seperti biasa di Bengkel KH dgn keikhlasan hati yg hanya ada 50% sahaja.
lalu,mengajak Citot melayan perasaan di pondok sebelah tandas lelaki dgn penuh kegembiraan.
setelah kami puas berbual, kami pun pergi ke Dewan dgn senyuman maniss di bibir.
selepas melabuhkan punggung di lantai, kami pun turut serta melagukan zikir munajat dgn penuh keinsafan.
*wehhhh poyo ronosss. ayat BM confirm A++ niee ! huahuaaa :D




okayy okayy straight to the highway.
pagi tadi lepas assembly, ada perjumpaan pemawas pengawas.
1 masa habiss kat situu. ckp pasal problemSSS yg malas aku nak amek tau. tak penting dlm hidup aku.
lepastu msk kls. hari nie tak belajar pun. Math pun tadi teacher masuk sbb relief.
belajar sekejap. at least ada jugak masuk ilmu hari nie kan. cehhhhh :p
cikgu takde hari nie. mmg bestt lahh kan! hahaaa ofcourse lah mcm tarzan dlm kelas tuu kan.
meroyann jee masing². adessss. lepas rehat laginye lah.
gelakk tak habess². segala ilmu keluar. astaghfirullahalazim ape nie Bella =.="

balik tadi sempat ber-WWE dgn Aziem sengall to the power of 5 tuu.
husinnnnnn~ *sambil buat gaya Usop :p
hari nie serious wehh aku penat gilee.
penat perut. faktor-gelakk punyee pasal.
penat mulut. faktor-bercakapp.
penat kaki. faktor-merewang.
penat tgn. faktor-sekeh kepalee Aziem.


kalau duduk dgn budak² nie lagi lah bertambah sengall kepala otakk aku yg mmg dah sengall nie.
pinjam folio Dut.
balik² punyalah semangat kuskuss aku buat kerja kursus Sejarah. berkobar² nie wehh. kau boleh ke? :p
penatt jgk tgn. online kejapp. berehat sebentar bersama Oat Crunch ^__^ yummy yummy



tetibe message menyemakk. aku ingatkan sapelah yg menganggu ketenteraman hidup aku, rupanya Hotlink!


ape kes Hotlink hantar MMS free-SELAMAT HARI PEKERJA.
kalau dia send SELAMAT HARI PELAJAR TAK PAYAH BELAJAR suka lah jugak aku.
*panggggggg

sorry, dia taknak play. degil betul. sekehh kangg.
well, aku simpan lagi GIF yg Hotlink send tadi. malas lagi nak delete. biarkan phone memory full. lepastu bila org send message, adelah pulak surat cinta daripada Maxis untuk org yg message aku masa phone memory tgh full gara² tidak mempunyai daya kerajinan pada tahap yg maximum. ekkekeee baca satu nafas je yea :D

RM0. Your SMS didn't reach 0179****** as the phone memory is full. It'll be sent once the phone memory is cleared. To stop these alerts,send STOP to 22021.

dia suruh tunggu sampai clear kan? cuba kalau aku memang malas tahap dewa nak clear.
tak ke sampai kiamat tak dpt msg. huhuu :D
urghhhh takde mood nak message sape²! berjimat cermat amalan mulia.
okayy what orang panggil Hajah Bakhil. bukan senang kan nak dpt panggilan mcm tuu. mahal tuu :O


nasib baik mid-year exam sebelum cuti panjang nanti.
kalau tak, cuti menghadapp buku jelaa jawabnye kan.
tapi walaupun sebelum cuti, masa cuti tuu mesti kena study jgk kan. PMR lahh bella ! sedarrrrr laa sikit awak tuu nak PMR. *panggggg kat pipi sekali. okayy dah sedar =.=
confirm lah masa cuti nanti dapat homeworkSSSSS tersayangSSSS banyakSSS kan.
I LOVE HOMEWORKSSSSSSSSS
perrrrrrrr -,- hak tuihhhhh :p

kalau nak cakap pasal this week, kinda fun lahh. banyak jugak tak blaja.
kalau bab tak blaja nie, mmg orang first lah yg senyummm kan.
wehh pelajar cemerlang ke mcm nie? *__*


ini baru cemerlanggggg :)

till then, wassalam.

2 comments:

  1. hajjah kdekut btter what......haha

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA ! I likeeeee :D
    tp Bakhil lg market kodd. hahaa

    ReplyDelete