Saturday, June 30, 2012

I'M TRYING TO LOVE YOU !

Assalamualaikum. Selamat malam bloggers semua! K malam nie baru lepas gian hadap laptop lame-2. Dan dikesempatan ini, sy ingin mengupdate belogg sy yg agak kecomelannya terselah. Hahaha apakah? -,-'


K stop. Eyy eyy, tgk title atas tuu! I'M TRYING TO LOVE YOU. Ehemm amboi suka dok pikir bukan-2 naaa. Kalau nak ikut hukum ayat BM, ayat tu tergantung! Hahaha. Choii! Japp nak sambung, I'M TRYING TO LOVE YOU, BIO! Bhhahahaa. K semua pergi dekat cermin, then cakap "Padan muka aku". Kuikuii. K dah stop mengarutt. Sementara tgh free nie, mengarut ahh habis-2 dkt sini kan. Miahahaha. 


#pen merah pen biru, you marah, I tumbuk youu :P



Okayy aku tahu semua dok tanya, "Pahal pulak tetibe nak try bagai". Hahahaha woii aku perasan boooo :P Act, mula-2 aku suka sgt Bio! Serious sukaaa! Lepastu taktau lah makin lama makin tak suka pulak. Kenapa ekk? Soalan tuu sampai skrg aku tak dpt jawab. Bhahahaha! Kalau nak tgk result aku mase Mid Term harituu, mmg tak dinafikan lagi, sememangnya teruk! teruk & SANGAT TERUK! Bila fikir balik, takkan aku nak bawak markah tuu sampai SPM kan? Tak guna kalau masuk kelas Sains tp Bio failed kan? Aku ingat lagi pesan Kak Hajar, she said :
Try to love Bio.
Sampai skrg aku ingat. And yes, I'm trying now Kak Hajar :) Nak taknak aku kena ambik jugak. Tak boleh nak elak kan. So mulai drpd skrg, SAYA SUKA BIO ! Wink winkk ^_* Doakan kejayaan sy :)


#Selamanya, selamanya, selamanyaa Harimau Malayaaaaaa :D

Till then, Wassalam :)

No comments:

Post a Comment